O Nama

Preduzeće Promex-Nešković je osnovano 02.03.1992. godine kao privatno preduzeće za  proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge.
Raspolažemo kapacitetom za proizvodnju delova od gume,plastike i metala za procesnu opremu u industriji alkoholnih i bezalkoholnih pića, prehrambenoj industriji,naftnoj industriji, poljoprivredi i rudarstvu.
Obzirom da proizvodimo isključivo za poznatog kupca po narudžbi ili specifikaciji- nemamo na zalihama gotovih proizvoda.
Mogućnosti prilagođavanja proizvodnje zahtevima kupaca rezultira izradom delova od gume ili kombinacije guma-metal (po uzorku ili crtežu), u veoma kratkom roku.
Efikasna proizvodnja i isporuka poručenih delova u najkraćem mogućem roku – svodi na minimum zastoje proizvodnog procesa naših partnera.
Kupcima naših proizvoda dostavljamo – na njihov zahtev – Uverenje o kvalitetu sirovine i materijala upotrebljenog u proizvodnom procesu.
Saglasno našem opredeljenju da kvalitetom osvajamo tržište planiramo da do 2013. godine izvozimo preko 50% proizvodnje ( 2011. godine izvezli 37% proizvodnje ).

 

U organizaciji kluba privrednih novinara Srbije u PKS su 26.maja 2008. godine uručena priznanja najuspešnijim domaćim malim i srednjim preduzećima i radnjama za 2007. godinu.Za priznanje “ProBiznis lider” kandidovano je ukupno 203 preduzeća i radnje, a stručni žiri na osnovu rasta proizvodnje izvoza i profita -  U kategoriji veoma malih preduzeća izabrao je ’’Promex-Nešković’’ d.o.o. iz Indjije.